E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR SÖZÜNÜ TUTTU CIRGALAN’A HİZMET YAĞDI

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Cırgalan Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesisi inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, daha önce mahalleyi ziyareti sırasında bölge sakinlerinin sosyal tesis talebini karşılıksız bırakmadıklarını belirterek,  bölgeye çok fonksiyonlu bir sosyal tesis kazandırdıklarını vurguladı.

    Cırgalan Mahallesi’ni gezerek yatırımları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların hayır duasını aldı. Mahallede büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, bölgeye sosyal tesis kazandırdıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle mahallenin çehresinin değiştirdiklerini ifade ederek, “Daha önce mahalleyi ziyaretimde vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında bize ilettikleri bir sosyal tesis vardı. Biz de verdiğimiz sözü yerine getirdik. Allah nasip ederse yakın zamanda tesisi bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Burası çok amaçlı ve modern sosyal tesis olacak. Kocasinan Akademi’nin de eğitim faaliyetlerini yürüteceği derslikler ve hemşehrilerimin keyifli vakit geçirecekleri mekanlar olacak. Sosyal tesisimiz tamamlandığı zaman Cırgalan’a ve bölgedeki mahallelere de hizmet verecek. Şimdiden hayırlı hizmetlerin yapılacağı bir mekan olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ardından mahalle meydanında Cırgalan’ın meşhur biberinin heykelini inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, meydan düzenlemesinin yanında mahalle girişinin de yenilendiğini belirterek, “Mahallemizin meydanını baştan aşağı yeniliyoruz. 4 bin metrekare alana çevreye duyarlı doğayla özdeşleşmiş daha dayanıklı modern begonit desenli taşlar döşeniyor. Daha kullanışlı ve daha estetik bir meydan oluşturuyoruz. Ayrıca 10 bin metrekare alanı kapsayan kaldırım ve 95 araçlık otopark alanı yapıyoruz. Hemşehrilerim daha güvenli ve daha huzurlu bir şekilde kullanacağı daha güzel bir yol yapıyoruz. Buraya bir de yeni park kazandırdık. Mahallemize güzel hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Yapılan çalışmalar bölge sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

    Başkan Çolakbayrakdar, yatırımlar sayesinde Kocasinan’ın hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve geliştiğini sözlerine ekledi.

    Cırgalan Mahalle Muhtarı İbrahim Kuvvet ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın mahalleye büyük hizmetler yaptığını vurgulayarak teşekkür etti.

    Bölge sakinleri de mahallenin sosyal tesise kavuşacak olmasının heyecanını yaşadıklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.