E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, SERÇEÖNÜ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Yenileme çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar, ardından bölge sakinlerine ve işçilere aşure ikram ederek, gönüllerini aldı. Başkan Çolakbayrakdar, ilçede çalışmalar tamamlandığında Kocasinan’ın çehresinin tamamen değişeceğini vurguladı.

İncelemeler sırasında bölgedeki esnafları ziyaret ederek, bol bereketli kazançlar dileyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşın ve esnafın ilgisiyle karşılaştı. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla keyifli sohbetlere imza attı. Muharrem Ayı dolayısıyla işçilere ve bölge sakinlerine kendi elleriyle aşure ikram eden Başkan Çolakbayrakdar, onların hem gönlünü hem de hayır duasını aldı.

Serçeönü Mahallesi’nin bütün sokaklarında yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Özellikle Birkan Sokaktaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Yolların bir kısmını şimdiden trafiğe açacağız diğer kalan kısımlarını ise ilerleyen günlerde tamamlayacağız. Tabiri caizse Kocasinan bölgesinin her mahallesinde ve her sokağında yenileme, değişim ve dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları bitene kadar bu çalışmalarımız devam edecek. İlçede yeni yerlere yeni yollar yaparken bir yandan da yenileme çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Kocasinan’ın çehresi tamamen değişecek” ifadelerini kullandı.

“Yeni asfalt plenti ve yeni araçlarımızla birlikte bu yıl hızlı bir şekilde Kocasinan’da yol ve asfalt çalışmaları yapıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinanlılara daha kaliteli hizmet sunmak ve onların memnuniyetini artırmak için gece-gündüz demeden gayret ettiklerini vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar, daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.