E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR “TESİSİMİZ, BÖLGE SAKİNLERİNİN YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTECEK”

Kocasinan’ın çehresini değiştirecek projelere imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde inşai faaliyetleri tamamlanan yeni nesil pazar yeri projesini yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, yeni nesil pazar yerinin hizmete girmesinden sonra bölge sakinlerinin yaşam standardını yükselteceğini vurguladı.

Yeni nesil pazar yerinin alanlarını tek tek gezen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç ve Ali Bulu’ dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Erciyesevler Mahallesi’nde yeni nesil pazar yeri projesinin inşai faaliyetlerinin tamamlandığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Tesisimizde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş yapabilecekleri pazar yeri bulunmaktadır. Bunun yanında Cafe Sinan’ımızın yeni bir şubesi burada olacak ve gençlerimize hizmet vereceğimiz Gençlik Kulübü de yer alacak. Ayrıca tesisimizde hanım kardeşlerimiz içinde spor yapabilecekleri bir salonumuz da var. Kocasinan Akademi’nin de eğitim faaliyetlerini yürüteceği derslikler yapıldı. İnşallah en kısa zamanda tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Böylelikle tesisimiz, Kocasinan için sosyal-kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına daha güzel hizmetler verebilmek için tesislerimizi birer birer yapıyor ve tamamlıyoruz. Şimdiden tesisimiz bölge sakinlerine, Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun diliyorum” sözlerini noktaladı.