E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN KURBAN KESİM YERLERİ TAM NOT ALDI

Kurban Bayramında bölge sakinlerine en iyi hizmeti vermek adına oluşturulan Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerlerinde görev tamamlandı ve belediye ekipleri tarafından alanın temizliği de gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek teşkil edecek şekilde hazırlanan Kocasinan Kurban satış ve kesim yerlerinde 410 adet büyükbaş, 520 adet küçükbaş kurban kesimi gerçekleştirildiğini belirterek “Sorunsuz bir şekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadan sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu bir bayram geçirdiklerini belirterek, “Hemşerilerimizin daha temiz, daha sağlıklı, daha nezih ve daha huzurlu bir şekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp her türlü imkanı oluşturduk. Çok şükür vatandaşlarımıza kusursuz hizmet vererek, daha huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabilmelerini sağladık. Bundan dolayı emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde bayram hizmeti vermenin huzurunu ve gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini,  “Bundan sonrada Kocasinan’ı ve şehrimizi daha güzel bir noktaya taşımak için gayretlerimiz devam edecek.” diyerek noktaladı.

Kocasinan Belediyesi tarafından Oymaağaç Mahallesi’nde ve Fatih ile Mimarsinan Mahallelerinin pazar yerlerinde olmak üzere 3 farklı noktada kesim hizmeti verildi.  Teknolojik, hijyenik ve sıhhi bir kesim alanı olması sebebiyle vatandaşların tercih noktası olan kurban kesim yerlerinde tasavvuf musikisi dinletisi, çocuklar içinse birbirinde eğlenceli oyun grupları hazırlanmıştı. Ayrıca diğer pazar yerlerinde de vatandaşlar kendi kasaplarıyla yine kesim hizmeti aldı.