E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK FIRSAT

Kocasinan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; şehrin farklı noktalarında bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bazı taşınmazların satışı için 15 Ağustos Salı günü ihale gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kocasinan’a önemli bir yatırım olarak görülen ihaleler ile ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, satıştan elde edilecek gelirin Kocasinan sakinlerine hizmet olarak geri döneceğini ifade etti. ‘Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’ı Kayseri’nin yeni yüzü yapmak’ için aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “İhalelerden elde ettiğimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacaktır. Hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazı alan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre;
Pervane ve Yenidoğan Mahallelerinde 6 adet konut alanı, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde ise 190 metrekare konut ile Beyazşehir Mahallesi’nde akaryakıt ve servis alanı olmak üzere toplam 8 taşınmaz satılacak. İhale, belediye Meclis Salonu'nda 15 Ağustos Salı saat 14.00'de açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. 

Düzenlenecek ihalelerle ilgili şartname ve eklerin Kocasinan Belediyesi Emlak Müdürlüğü'nden temin edilebileceği ve 222 70 00 numaralı telefon numarasından ayrıntılı bilgi öğrenilebileceği belirtildi.