E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İFTARDA DA VATANDAŞLA BİRLİKTE

Farklı mahallelerde düzenlediği iftar programları ile vatandaşı aynı sofrada bir araya getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer de Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle birlikte iftar açtı. Ramazan ayında paylaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, iftar vaktinin feyzini Kocasinan sakinleriyle yaşamanın huzur verici olduğunu söyledi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, iftar öncesi masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Başı rahmet,  ortası mağfiret, sonu da bağışlanmak, cehennemden kurtulmak olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında sona doğru yaklaştık. İnşallah rahmetinde, mağfiretinde ve bağışlamasında nasibi olanlardan oluruz. Rabbim; sağlık, sıhhat içerisinde nice nice bayramlara ulaşmayı nasip eylesin. Mevlam, bu vatan topraklarında bayrağımızın gölgesinde özgür bir şekilde ezanımızı dinlerken nice nice bayramlar yapabilmeyi nasip etsin” temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

İftarın ardından eski Ramazanların ruhunu yaşatan Kocasinan Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sergilenen gösteriler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Başkan Çolakbayrakdar, program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Nuh Ağa Camii’nde teravih programına katıldı. Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, çocuklara Kocasinan Çocuk Dergisi’ni dağıtırken, vatandaşlara ise hurma ve limonata ikram etti.

Program, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.