E-Belediye

Çözüm Merkezi
E-İmar
Talep Sorgulama
Borç Ödeme
Asfalt Çalışmaları
Kurs Kayıt
Vefat İlanları
Kent Rehberi

KOCASİNAN HER AKŞAM ‘ESKİ RAMAZANLAR’ TADINDA GEÇİYOR

Kocasinan Belediyesi 7’den 70’e herkese Ramazan ayının maneviyatını ve güzelliğini yaşatmaya devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler sayesinde yeni kuşaklara da Ramazan eğlencelerini öğrenme fırsatı sunan Kocasinan Belediyesi, bölge sakinlerine eski Ramazanları tattırıyor. Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlara sunulan Ramazan etkinliklerinin bu seferki adresi Boztepe Mahallesi Semt Konağı oldu. İlk olarak meddah gösterisinin yapıldığı etkinlik, vatandaşlar tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi. Hacivat ve Karagöz gösterisinin de Boztepe Mahalle sakinlerinin beğenisine sunulduğu gösteriye çocukların ilgisi büyük oldu.

Hacivat ve Karagöz gösterisinden sonra illüzyonist sahneye çıktı. Birbirinden değişik numaralarla izleyenleri şaşırtan illüzyonist, zaman zaman izleyicileri de sahneye davet ederek interaktif bir gösteri sundu. Müzikal tadında ve temposu oldukça yüksek oyunu, özellikle çocuklar büyük keyifle izledi.

Dans gösterilerinin ve değişik skeçlerin sahnelendiği etkinlikte çeşitli yarışmalara çocuklarda oyuna dahil edilerek keyifli bir akşam yaşandı. Etkinlik sonunda çocuklara; Kocasinan Çocuk Dergisi, konuşan imsakiye, elma şekeri ve balon dağıtıldı.

Kocasinan Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Mevlana, Erciyesevler, Yavuzselim, Mithatpaşa, Sümer ve Zümrüt Mahalleleri’nde Ramazan boyunca sürecek.