METRUK YAPI İLANI (14.02.2020)

SAYIN: Cuma OCAK, Mirasçıları ve Hissedarları

Zümrüt Mahallesi Vural Sokak No:27 adresinde (Tapuda 7439 ada 2 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 28.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği  İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Döner Azgın , FATİH ERDOĞAN ve  Hissedarları

Saray Bosna Mahallesi Elmaağaç  Sokak No:9  Tapuda 6941 ada 24 parsel adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 06.02.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Gazi Bozkurt

Zümrüt Mahallesi Akmescit Caddesi No: 151  adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 04.02.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Gazi OCAK, Mirasçıları ve Hissedarları

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 44. Sokak No:15’in Arkası adresinde (Tapuda 5000 ada 3 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 28.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Hacı Salih Ata ve  Hissedarları

Argıncık Mahallesi 3799. Cadde No: 62 ve 62/A Tapuda 2562 ada 14 parsel adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 04.02.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur

SAYIN: HALİT TALŞIK

Seyrani Mahallesi Narince Sokak No: 86 Tapuda 4296 ada 1 parsel   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 30.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Niyazi KAHRAMAN ve Hissedarları

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Taşören Sokak No:20 adresinde (Tapuda 5000 ada 1 parsel )   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 28.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.