METRUK YAPI İLANI (10.02.2020)

SAYIN: Fatma BORAN, Mirasçıları ve Hissedarları

Yeşil Mahalle Elagöz Caddesi No:101 adresinde (Tapuda 3532 ada 10 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 28.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Hüseyin CANER, Mirasçıları ve Hissedarları

Yeşil Mahalle Yüksel Sokak No:107 adresinde (Tapuda 3505 ada 8 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 29.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Mehmet DURSUN, Mirasçıları ve Hissedarları

Yeşil Mahalle Yüksel Sokak No:101’in yanı adresinde (Tapuda 3505 ada 11 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 29.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Mehmet GÖKÇEOĞLU, Mirasçıları ve Hissedarları

Yeşil Mahalle Yüksel Geçidi No:8’in yanı adresinde (Tapuda 3505 ada 20 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 29.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Şerife AYDOĞDU, Mirasçıları ve Hissedarları

Yeşil Mahalle Yüksel Sokak No:91’in yanı adresinde (Tapuda 3505 ada 18 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 29.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.