METRUK YAPI İLANI (06.01.2020)

SAYIN: Seyit Ali AKTAŞ

Yıldızevler Mahallesi 3683. Sokak No:10

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yıldızevler Mahallesi 3683. Sokak No:10 (tapuda 3206 ada 15 parsel) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 02.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Mustafa MUTLU Mirasçıları ve Hissedarlarına

Yavuz Mahallesi Yeşilhisar Sokak No:14

KOCASİNAN /KAYSERİ

Yavuz Mahallesi Yeşilhisar Sokak No:14 (tapuda 631 ada 11 parsel) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 20.12.2019 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Veli ÖNER

Uğurevler Mah. 246. Sok No;26

KOCASİNAN /KAYSERİ

Uğurevler Mahallesi 246. Sokak No:26 (tapuda 3251 ada 24 parsel) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 02.01.2020 Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Mustafa DOĞAN ve Hissedarlarına

Talatpaşa Mahallesi Kocasinan Bulv. No:467

KOCASİNAN /KAYSERİ

Talatpaşa Mahallesi Kocasinan Bulv. No:467 (tapuda 4630 ada 4 parsel)   adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince 20.12.2019Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.

SAYIN: Nuri SARIGÜL

Argıncık Mahallesi 3799. Cadde No:80A

KOCASİNAN /KAYSERİ

Argıncık Mahallesi 3799. Cadde No:80A ( 5391 ada 1 parsel ) adresindeki taşınmazın yıkılacak derece olduğu, içinde oturulması can ve mal güvenliği açısından mahsurlu görüldüğü. 3194 Sayılı İmar Kanununun 39.Maddesi gereğince  31.12.2019Tarihli Fen Heyeti Raporu ile tespit edilmiş olup, bu raporda belirtilen 30 gün içinde bu taşınmazın sahibi tarafından yıktırılarak tehlikenin giderilmesi aksi takdirde taşınmazın, Belediyemizce yıktırılarak masraflarının %20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edileceği İlgi yasa gereği ilan olunur.