DOĞAL YAŞAMI DESTEKLEMEK AMACIYLA DOMATES FİDESİ ALINMASI

DOMATES FİDESİ SATIN ALINACAKTIR

KOCASİNAN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

DOĞAL YAŞAMI DESTEKLEMEK AMACIYLA DOMATES FİDESİ ALINMASI 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2019/636817

1-İdarenin

a) Adresi

GEVHER NESİBE MH. TEKİN SK. NO:10 KOCASİNAN/KAYSERİ

b) Telefon ve faks numarası

0352 222 70 00 - 0352 232 88 97

c) Elektronik Posta Adresi

basin@kocasinan.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

550.000 ADET DOMATES FİDESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

:

- Fidelerin teslim yeri Kocasinan Belediyesi fidanlığı ve İdarece belirtilen alanlardır. - Fidelerin 100.000 adedi 4 Mayıs 2020 tarihindeki dağıtım programında dağıtılmak üzere 3 Mayıs 2020 tarihinde belediyemiz önünde hazır olacaktır.

c) Teslim tarihi

:

- Fidelerin teslim süreleri 02 MAYIS- 5 Mayıs 2020 tarihleri arasında fidanlığımıza olacaktır. - Fidelerin 100.000 adedi 4 Mayıs 2020 tarihindeki dağıtım programında dağıtılmak üzere 3 Mayıs 2020 tarihinde belediyemiz önünde hazır olacaktır. - Fidelerin teslim yeri Kocasinan Belediyesi fidanlığı ve İdarece belirtilen alanlardır.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

KAYSERİ / Kocasinan Belediyesi İhale Salonu

b) Tarihi ve saati

14.01.2020 - 10:30

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:

Üretici, süs bitkisi üreticisi olduğunu beyan eden Süs Bitkisi Üretici Belgesi veya Fide Üreticisi belgesini ihale dosyasında idareye ibraz etmelidir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KAYSERİ / Kocasinan Belediyesi İhale Salonu adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.